Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Меморандум про співпрацю. Делегація з Калущини відвідала Члуховський повіт (ФОТО)

Переглядів: 1425

На запрошення війта ґміни Жеченіца Томаша Ґінди делегація з Калуського району відвідала Члуховський повіт (Поморське воєводство, Республіка Польща). Делегацію очолювала голова райдержадміністрації Наталія Бабій.

У складі делегації були начальник відділу зовнішніх зв’язків та розвитку компанії «Даноша» Люба Богачевська, начальник управління агропромислового розвитку РДА Галина Матківська і начальник відділу організаційної та інформаційно-аналітичної роботи апарату РДА Роман Матіїв. Щоб не витрачати бюджетні кошти на відрядження, державні службовці райдержадміністрації взяли відпустки на період візиту до Польщі, повідомляє сайт Калуської РДА.

Нагадаємо, 23 серпня цього року сільські голови Калуського району підписали меморандум про співпрацю із війтами Члуховського повіту. Тоді на Калущину з офіційним візитом прибули війт ґміни Жеченіца Томаш Ґінда та війт ґміни Пшехлєво Анджей Змуда-Тшебіатовський, щоб підписати угоду про співпрацю між тими населеними пунктами, де «Poldanor» та «Даноша» ведуть свою діяльність.Так розпочалася співпраця між Калуським районом і Члуховським повітом.

Перебуваючи в ґміні Жеченіца, делегація відвідала бібліотеку, школу, дитячі садочки, костел, ознайомилася з роботою пожежників та досвідом здійснення місцевого самоврядування у ґміні. Томаш Ґінда поділився досвідом щодо залучення коштів у реалізацію проектів у соціальній сфері, розвиток інфраструктури, будівництво доріг. У селі Жеченіца проведено каналізацію, тому членам делегації показали як працюють очисні споруди, на будівництво яких залучено понад 5 млн злотих. У рамках візиту відбулася зустріч з представниками компанії West-Pol.

Напередодні 99-ї річниці незалежності Польщі в ґміні Жеченіца відбулися урочистості, під час яких голова Калуської райдержадміністрації Наталія Бабій та староста Члуховського повіту Олександр Гаппа підписали угоду про співпрацю між Калуським районом та Члуховським повітом.

 

 

Схожі матеріали за тегами: бабій рда польща меморандум

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: