Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Микола Квасний з Долини знову гратиме в українській Прем’єр-лізі (ФОТО)

Переглядів: 447

27-річний захисник Микола Квасний уклав із рівненським «Вересом» контракт строком на один рік, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на пресслужбу клубу.

Микола Квасний народився 4 січня 1995 року у Долині Івано-Франківської області. Є вихованцем футбольного клубу «Княжа» (Щасливе).

Також виступав за київський «Арсенал», сімферопольську «Таврію», полтавську «Ворсклу», «Суми», івано-франківське «Прикарпаття», «Львів» та «Інгулець» з Петрового.

«Міг стати гравцем рівненського “Вереса» ще минулого літа. На жаль, тоді до підписання контракту справа не дійшла, адже клуб міг заявити для участі в УПЛ обмежену кількість гравців, заявка була повною. Чому вирішив підписати контракт із «Вересом» тепер? Тому, що вдячний тренеру Юрію Вірту за довіру! Він уже вдруге повірив у мене і запросив до Рівного. Крім того, звичайно, я знаю про те, який тут хороший та злагоджений колектив», – розповів Микола Квасний інформаційній службі клубу.

У «Вересі» високо оцінили потенціал новачка, відзначивши, що Микола «добре відпрацьовує на оборону та вміє підключатися до атаки».

«Відкрию таємницю, що вже один раз ми розглядали варіант з Квасним, однак тоді обставини склалися по іншому, а тепер «Верес» серйозно розраховує на якості Квасного, який готовий стати основним гравцем команди та одразу посилити наш захист», – прокоментував підписання радник президента «Вереса» Сергій Коваль.

Схожі матеріали за тегами: «Верес» Микола Квасний контракт

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: