Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Міська поліклініка Калуша поміняла статус. Працівникам пропонують переходити на строкові трудові договори

Переглядів: 1173

26 лютого змінилася назва і організаційна форма діяльності міської поліклініки Калуша. Комунальний заклад реформувався у неприбуткове комунальне підприємство, тобто став комунальним некомерційним підприємством Калуський міський центр первинної медико-санітарної допомоги. Рішення про реформування було прийняте наприкінці минулого року на сесії міськради.

Зміна статусу медичного закладу – це необхідна умова для того, щоб він міг отримувати не лише державну субвенцію на установу, а й кошти на кожного підписанта декларації на обслуговування у лікаря від Національної служби здоров’я України. Без зміни юридичного статусу це було б неможливим.

Відповідно міський голова 27 лютого видав розпорядження про призначення в.о. директора новоутвореного підприємства Михайла Гаврилишина. Пунктом 2 розпорядження також передбачено проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника. Проте спершу буде сформована конкурсна комісія, а відтак і проведений конкурс.

За словами  в.о. директора підприємства Михайла Гаврилишина, зараз йде перехідний період. Відповідно до законодавства профспілка установи попереджена про істотні зміни умов праці медпрацівників, адже йдеться про переведення їх на строкові трудові договори. Відтак попередження отримають і самі працівники.

Водночас адміністрація підприємства звернулася до працівників з пропозицією добровільно переходити на строкові трудові договори  терміном на 6 місяців і сподівається, що більшість із них напишуть заяви про добровільний перевід.

Схожі матеріали за тегами: Калуш поліклініка статус

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: