Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Міська рада перевірила виконання приписів калушанами, які забруднювали Млинівку

Переглядів: 1040

Представники управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради спільно зі спеціалістами відділу благоустрою та закупівель управління житлово-комунального господарства міської ради протягом липня-вересня проводили обстеження приватних домоволодінь, розташованих у прибережній смузі річки Млинівка щодо виявлення несанкціонованого скиду побутових стічних вод у річку.

За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради, було обстежено 62 приватних домогосподарства та складено 9 приписів щодо порушення Правил благоустрою та утримання території міста Калуша, зокрема з приводу скидання рідких відходів (фекалій, сечі, помиїв) у річку Млинівку та відсутності водовідвідних канав.

Приписи вручили декотрим жителям вулиць Врубеля, Мартинця, Старицького, Підгорецької, Коперника, Святої Варвари та Височанка.

Станом на 30 жовтня всі приписи виконані.

В ході обстежень приватних домогосподарств проводилась інформаційно-роз’яснювальна робота  з мешканцями обстежуваних житлових будинків стосовно дотримання природоохоронного законодавства та анкетування з метою визначення рівня свідомості громадян щодо сучасного стану річок та необхідних заходів для зменшення негативного впливу на них.

Водночас міська рада закликає мешканців Калуша, житлові будинки яких розташовані у прибережній смузі річок Сівка та Млинівка, проявляти екологічну свідомість по відношенню до водних артерій нашого міста, не забруднювати їх, оскільки малі річки є притоками великих річок і кожен з нас може зробити свій маленький внесок в покращення їх стану.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш приписи забруднення річка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: