Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Міський голова Калуша перевіряв, чи дотримуються карантину у селах Калуської ОТГ

Переглядів: 1136

Міський голова Ігор Матвійчук відвідав села Мостище, Кропивник, Студінка, Вістова, Сівка-Калуська та Кропивник з метою ознайомлення із поточною ситуацією у населених пунктах Калуської міської ОТГ.

Оскільки на сьогоднішній день основним пріоритетом є здоров’я людей, головне завдання, яке ставилось під час поїздки, це перевірити стан дотримання у цих селах карантинних вимог та виконання робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природнього характеру, повідомляє пресслужба Калуської міської ради.

В. о. старост та керівники амбулаторій і ФАПів під час спілкування підтвердили, що медичні заклади забезпечені засобами індивідуального захисту, дезінфікуючими та антисептичними матеріалами в достатній кількості. Жителі переважно дотримуються вимог карантину, а особи, які перебувають на самоізоляції, дотримувались її в повній мірі, проте строки самоізоляції в більшості завершились. На даний момент паніки та страху серед мешканців немає, завдяки злагодженим діям відповідальних за координацію відповідних робіт. 

Окрім того, міський голова ознайомлювався зі станом робіт з покращення інфраструктури згаданих населених пунктів, зокрема щодо ремонту доріг, освітлення вулиць, вивозу сміття й іншого.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: