Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Міський голова видав розпорядження про інвентаризацію тимчасових споруд. На виконання дав два місяці

Переглядів: 1369

 27 червня міський голова Калуша Ігор Матвійчук видав розпорядження про проведення інвентаризації тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Калуша, на виконання якого дав два місяці.

Відповідно до розпорядження буде створена комісія, до складу якої увійдуть фахівці із архітектури, земельного відділу, Фонду комунальної власності, газового господарства, РЕМу й ін. Очолить її перший заступник міського голови Галина Романко.

Протягом двох місяців комісія повинна провести інвентаризацію і скласти переліки тимчасових споруд, які розміщені самовільно, та тих, які розміщені згідно з комплексною схемою, затвердженою  рішенням виконавчого комітету від 31.03.2015 № 78, але не мають паспортів прив’язки станом на 30.06.2017 року.

Відтак список самовільно встановлених передадуть комісії з демонтажу малих архітектурних форм, яка вирішуватиме питання щодо їх демонтажу.

Власників інженерних мереж також зобов’язано перевірити наявність договорів на підключення до інженерних мереж самовільно встановлених тимчасових споруд.

Додамо, що провести інвентаризацію калуським підприємцям міський голова пообіцяв після того, як вони не заплатили ні копійки із заявлених сум під час комерційного конкурсу на право оренди окремих конструктивних елементів благоустрою міста для розміщення стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності. При цьому Ігор Матвійчук заявив, що повторного конкурсу по цих об’єктах не буде.

Фото з Маєш право знати

Схожі матеріали за тегами: тимчасові споруди перевірка матвійчук

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: