Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Міст у Боднарові здадуть в експлуатацію до кінця року (ФОТО)

Переглядів: 1167

Завершується капітальний ремонт моста через річку Луква в селі Боднарів на км 82+881 автомобільної дороги Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига.

Основні роботи вже виконані. Зокрема влаштовано проїзну частину моста з підходами, бар’єрне та перильне огородження, укріплення конусів моста, повідомляє пресслужба Івано-Франківської ОДА.

На завершенні – формування підходів до моста з боку Івано-Франківська. Дорога на цій ділянці (майже 1 км) розширена для влаштування трьох смуг руху транспорту, вже розчищені та укріплені габіонними ящиками узбіччя, влаштовано дренаж і водовідвідні лотки. До кінця року міст буде зданий в експлуатацію.

Габарити моста: довжина проїзної частини – 54 м, ширина – 15 м, два тротуари по 1,5 м, три прогони по 18 м.

Рік початку будівництва моста – 2006-й. У 2006 – 2010 роках влаштовано опори та прогонову будову лівої частини мосту. У зв’язку з відсутністю фінансування у 2010 році роботи припинено.

У лютому 2020 року відновлено роботи з капітального ремонту довгобуду.

Підрядна організація – ТОВ «ПБС». Контроль за дотриманням технологічного процесу здійснюють фахівці Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області. Авторський нагляд – Івано-Франківський відділ ДП «УКРДІПРОДОР». Технічний нагляд – ТОВ «Незалежна інжинірингова компанія» та ДП «Дорожній контроль якості».

Схожі матеріали за тегами: Боднарів міст будівництво

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: