Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Місто нагородить калуських медиків грамотами, преміями і золотим значком «Калуш»

Переглядів: 2233

Щорічно у третю неділю червня в Україні відзначають професійне свято працівників галузі охорони здоров'я - День медичного працівника.

З цієї нагоди відбудуться урочистості і в Калуші. Влада міста вітатиме медичних працівників 13 червня у палаці культури «Мінерал».

Як повідомили "Калуш ФМ" у відділі кадрової роботи і нагород Калуської міської ради, з нагоди професійного свята почесною грамотою і золотим значком «Калуш» нагородять лікаря-хірурга, завідувача відділення інвазивних методів діагностики та лікування Калуської ЦРЛ Євгена Олександровича Процюка.

Окрім того, грамотами міського голови і грошовими преміями в розмірі 400 гривень відзначать 100 медичних працівників Калуської ЦРЛ, 30 – Калуського міського центру первинної медико-санітарної допомоги, 10 – районної лікарні, 5 – стоматологічної поліклініки та 5 – станції швидкої невідкладної медичної допомоги.

Як повідомив головний лікар ЦРЛ Іван Красійчук двоє медичних працівників ЦРЛ також отримають грамоти Департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА, зокрема завідувачка лабораторії Калуської ЦРЛ Лілія Бойко та лікар-гінеколог гінекологічного відділення ЦРЛ Павло Долик.

Схожі матеріали за тегами: Калуш медики нагороди

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: