Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На базі ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» відбулися збори Союзу хіміків України

Переглядів: 1929

Калуські нафтохіміки поділитися своїм досвідом та методами роботи, а також новими напрацюваннями.

18 травня  у ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» вперше відбулися збори Союзу хіміків України, у яких взяли участь президент Союзу хіміків України Олексій Голубов, народний депутат України, член комітету ВРУ з питань промислової політики та підприємництва Олександр Нечаєв, генеральний директор Федерації роботодавців України Руслан Іллічов, голова ЦР профспілки працівників хімічних і нафтохімічних галузей промисловості  Василь Мойсюк, а також керівники майже 50 хімічних і нафтохімічних підприємств України, науковці вітчизняних науково-дослідних інститутів, представники влади міста, району та Івано-Франківщини, повідомляє «Нафтохімік - Калуш».

Генеральний директор ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» Іван Підсадюк, вітаючи учасників зборів підкреслив, що калуське підприємство було і є одним з важливих хімічних, а нині нафтохімічних комплексів нашої держави і визначальним для економіки Калуша та Прикарпаття.

Своєю чергою Олексій Голубов, якому калуське підприємство добре відоме ще з початку 90-их років, коли тут впроваджувався інвестиційний проект з будівництва установки з виробництва поліетилену, подякував керівництву ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» за успішний пуск підприємства і нинішню його стабільну роботу та нагородив найвищими відзнаками Союзу хіміків Івана Підсадюка та голову об’єднаного профкому підприємства Олега Кушлика.

І це була не єдина нагорода. Почесну грамоту переможця конкурсу серед підприємств хімічної і нафтохімічної галузей України керівництву «КАРПАТНАФТОХІМУ» також вручив голова ЦР галузевої профспілки Василь Мойсюк.

Учасники зборів обговорили роботу Союзу хіміків України в останні роки, прийняли звернення до Президента України з приводу ситуації з роботою підприємств хімічної і нафтохімічної галузей України та обрали новий склад керівництва Союзу хіміків України. На наступні чотири роки президентом Союзу і надалі буде Олексій Голубов.

Гості також побували на виробництві етилену і поліетилену та полівінілхлориду суспензійного і каустичної соди. Вони були вражені роботою і високим рівнем культури виробництв та сучасністю їх технологій.

 

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш збори хіміки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: