Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На благодійному футбольному турнірі зібрали понад 157 тисяч гривень на потреби армії

Переглядів: 447

Скарбничка коштів, які ентузіасти акумулюють на потреби Збройних сил України через різноманітні благодійні заходи, сьогодні поповнилася на понад 157 тисяч гривень.

Власне, про таку суму коштів відзвітували організатори футбольного благодійного турніру, який два дні поспіль відбувався на Калущині, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на facebook-сторінку Калуського міського голови Андрія Найди.

Варто сказати, що проведений футбольний турнір, став масштабним спортивним дійством. Учасниками були 30 команд з усього Калуського району, 8 з них – з Калуської міської територіальної громади. Футбольне дербі відбувалося на 9 стадіонах. Не одна сотня вболівальників стежила за поєдинками.

Перемогу на цьому грандіозному турнірі виборола команда «Нафтовик» з м. Долини.

Друге місце дісталося ФК «Еверест» із села Залуччя, а третє місце між собою розділили ФК «Перекоси» з однойменного села та «Благо-Юність» з села Верхня.

Щодо благодійних внесків, то кожна футбольна команда долучилася фінансово до збору коштів – по 3 тисячі гривень власне в загальну скарбничку надійшло від них. Свій внесок зробили і народний депутат України Едуард Прощук, і багаторічний меценат нашого місцевого футболу Ігор Чигур.

Не залишились осторонь і наші підприємці та, звісно, вболівальники.

«Дякую усім! А окремо хочу подякувати голові Калуської районної асоціації футболу Руслану Цюперу за чудову організацію футбольного свята, мета якого дуже благородна – допомога нашим Збройним силам України! Тільки так – все для Перемоги!» – зазначив Андрій Найда.

Також стало відомо, що Вістова у неділю теж була футбольною. Команди змагалися, збираючи кошти для допомоги ЗСУ. На потреби армії їм вдалося зібрати 12 190 грн і 100 доларів.

 

Схожі матеріали за тегами: Калущина футбольний турнір кошти армія

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: