Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Долинщині створюють новий культурно-туристичний веломаршрут

Переглядів: 294

Оживити туристичний бізнес, створити новий веломаршрут, зробити музеї привабливими для туристів та надати поштовх для розвитку місцевого бізнесу: в громаді розпочали реалізацію проєкту – переможця І-го конкурсу студентських туристичних стартапів, повідомляє «Калуш ФМ».

Проєкт «Створення культурно-туристичного веломаршруту «Дикий шлях» на території Долинської та Вигодської територіальних громад» покращить рівень розвитку туризму у громадах, що призведе у перспективі до підвищення рівня конкурентоспроможності економіки Івано-Франківської області в цілому, йдеться на сторінці Долинської міської ради.

У перспективі це сприятиме також покращенню індексу інвестиційної привабливості регіону, збільшенню обсягів надходжень бюджетів різних рівнів – переконані автор та партнери проєкту.

Довідково: Метою проєкту є формування сучасного конкурентоспроможного туристичного продукту для популяризації місцевих об’єктів культурної спадщини Бойківщини (історична та культурна спадщина – музеї, місцеві звичаї та традиції, про які можна дізнатись у місцевих садибах, солеварня, яка знаходиться у старій частині міста Долина, польські та німецькі історичні поселення, природні об’єкти) на території Вигодської та Долинської територіальних громад. Культурно-туристичний веломаршрут «Дикий шлях» на території Долинської та Вигодської територіальних громад функціонуватиме на постійній основі та надаватиме послуги для туристів.

Заявник – Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника.

Партнери – Долинська та Вигодська територіальні громади.

Автор проєкту – студент кафедри фінансів Андрій Сікан.

Координатор – доцент кафедри фінансів, директор проєктно-освітнього центру «Агенти змін» Світлана Кропельницька.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: