Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На фронті загинули двоє братів Бутусіних з Калущини

Переглядів: 1784

Трагічна звістка прийшла на Калущину. На фронті загинули двоє рідних братів Роман та Леонід Бутусіни.

Про трагедію в родині Бутусіних повідомив начальник обласного відділу Міністерства у справах ветеранів України Володимир Веркалець, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Бліц-Інфо.

«В світі немає таких слів якими можна б було розрадити родину Бутусіних Олега та Тетяну з Калуського району, які отримали найважчу новину: в боях з окупантами загинули сини Роман та Леонід. Надія жевріла до останнього, що живі, але: сум та біль, сльози та горе!!! Дякуємо вам, наші захисники України!!! Нехай Господь допоможе рідним перенести біль втрати, а ми повинні зробити все, щоб пам‘ять про кожного Героя була вічною!!!» – написав Веркалець.

Нагадаємо, що багатодітна сім’я російського добровольця Правого сектору Олега Бутусіна уже восьмий рік живе на Прикарпатті. Вони втекли з Підмосков’я через переслідування за антипутінську позицію. Спочатку родина жила рік у Галицькому районі, зараз – у с. Грабівка Калуського.

Олег Бутусін пішов воювати проти рашистів у лавах «Правого сектору» восени 2014. В Україні у багатодній сім’ї народилося ще троє дітей. Всі вони отримали українське громадянство, окрім Олега Бутусіна, який на війні втратив паспорт і не міг відновити через масові кримінальні справи проти нього в росії. Врешті йому вдалося отримати статус біженця.

Чоловік знову повернувся на фронт коли рф пішла відкритою війною на Україну. Ще раніше до українського війська приєдналися і двоє його старших синів – Роман та Леонід. З хлопцями зник зв’язок ще 8 березня під час боїв. Сьогодні родина Бутусіних дізналася, що обох вже немає в живих. 

 

 

Схожі матеріали за тегами: Брати Бутусіни загибель війна

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: