Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На футбольному турнірі у Копанках зібрали понад 7 тисяч гривень на прилад нічного бачення для односельця на передову

Переглядів: 302

Копанки давно вже мають славу футбольного села. Відомі цілі династії любителів цього видовищного виду спорту з цього краю. Мешканці Копанок завжди вважали за честь бути причетними до футболу, а культивувати його почали ще в 60-х роках ХХ століття, виборюючи в Калуському районі один за одним престижні кубки.

Своїм традиціям копанчани не зраджують і сьогодні. І в цьому є й заслуга нинішнього старости Мар’яна Бунги. Але останнім часом, граючи у футбол, ентузіасти думають ще й про те, як максимально організувати підтримку ЗСУ, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Калуську міську раду.

Ось і неділю, 29 травня,  в Копанках пройшов благодійний футбольний турнір. Змагались між собою чотири команди: ФК с. Гуменів, ФК с. Копанки, ФК с. Довгий Войнилів та власне переможець турніру – ФК «Підгірки» (Калуш).

Крім того, що вчорашній футбол приніс максимум задоволення його вболівальникам, які з’їхалися до Копанок звідусіль, організаторам вдалось зібрати 7 340 грн на потреби Збройних сил України. Ці кошти планують передати односельчанину, який несе службу на передовій та потребує приладу нічного бачення.

 

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: Копанки футбол кошти ЗСУ

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: