Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Калущині 22-річний злодій викрав зі школи шість ноутбуків (ФОТО)

Переглядів: 506

Зловмисник розбив вікно, проник у приміщення закладу освіти Калущини, звідки викрав комп'ютерну техніку. Викрадене чоловік сховав у гаражі і мав на меті в подальшому реалізувати. Оперативники розшукали фігуранта за декілька годин після вчинення крадіжки. Слідчі затримали чоловіка у процесуальному порядку.

4 квітня до поліції Калущини надійшло повідомлення від директора одного із навчальних закладів району про крадіжку комп'ютерної техніки, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Співробітники поліції на місці події встановили, що у приміщення закладу освіти серед ночі проникла невідома особа, яка пошкодила вікно та винесла шість ноутбуків.

Оперативники обласної поліції спільно з калуськими поліцейськими за лічені години затримали фігуранта. Йдеться про 22-річного мешканця Калуської територіальної громади. У гаражному приміщенні зловмисника поліцейські виявили та вилучили знаряддя злочину і викрадене майно.

Слідчим підрозділом поліції за процесуального керівництва Калуської окружної прокуратури здійснюється досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про таємне викрадення чужого майна в умовах воєнного стану.

Вирішується питання повідомлення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу. За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Поліцейські перевіряють затриманого на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території району.

Схожі матеріали за тегами: Калущина школа крадіжка ноутбуки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: