Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Калущині коронавірус підтвердився у 61 пацієнта, очікують на результати – 126 осіб

Переглядів: 812

За отриманою інформацією від медичних закладів Калуської громади і району станом на 09.00 16 квітня на території міста і сіл району лабораторно підтверджено 61 випадкок коронавірусної хвороби. За добу збільшилося на 3 випадки. Троє людей з цього числа померло.

У 62 пацієнтів Калущини коронавірус лабораторно не підтвердився.

Наразі на результати лабораторного дослідження очікують 126 пацієнтів. Це на 46 більше, ніж за минулу добу.

У відділеннях лікувальних закладів перебуває 53 пацієнти з пневмонією. За останню добу кількість хворих зменшилася на 7 осіб.

Окрім того, 169 хворих з ГРЗ перебувають під амбулаторним наглядом сімейних лікарів.

Раніше "Калуш ФМ" повідомляло, що на 16.00 15 квітня у пульмонології та відділенні інтенсивної терапії Калуської ЦРЛ було 9 осіб з пневмонією, з них 2 пацієнти з коронавірусною інфекцію та 6 з підозрою на неї.

В інфекційному та терапевтичному відділеннях Калуської районної лікарні – 49 пацієнтів з пневмонією, серед яких 13 з підтвердженим діагнозом COVID-19, а решта – з підозрою.

Примітка: Щоразу, коли у вас лихоманка, підвищена температура тіла, кашель і утруднене дихання, звертайтесь до свого сімейного лікаря, який зобов’язаний проінструктувати про наступні дії (виклик лікаря на дім, виклик бригади екстреної допомоги, самоізоляція тощо).

 

Схожі матеріали за тегами: Калущина коронавірус інфіковані

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: