Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Калущині нагородили волонтерів (ФОТО)

Переглядів: 1356

Щороку 5 грудня у світі відзначають Міжнародний день волонтера. З цієї нагоди у Калуській районній державній адміністрації відзначили людей із добрим, чуйним серцем – волонтерів.

Вітаючи цих добродіїв, заступник голови райдержадміністрації Любомир Білоус наголосив, що волонтерство тісно увійшло в наше повсякденне життя і є важливою складовою громадянського суспільства. Волонтери – це люди з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду, і кожен добрий вчинок одного волонтера спонукає до дії інших, повідомляє пресслужба Калуської РДА.

Відповідно до розпорядження РДА, з нагоди Міжнародного дня волонтерів грамотами  районної державної адміністрації нагородили завідувача відділення Консультативного центру з надання допомоги особам, постраждалим від торгівлі людьми Людмилу Ковальчук, психолога Консультативного центру з надання допомоги особам, постраждалим від торгівлі людьми Юлію Ковалець, сільського голову Студінської сільської ради Марію Стасюк та голову районного відділення Товариства Червоного Хреста Зінаїду Хемич.

Схожі матеріали за тегами: Калущина волонтери нагородження

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: