Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Калущині оголосили два фотоконкурси до Дня Незалежності

Переглядів: 1299

Сектор культури Калуської РДА оголосив до 29-ої річниці Незалежності України районні онлайн-фотоконкурси старовинного строю «З бабусиного куфра» та фотоконкурс сімейної фотографії у вишиванках «Тепло сімейного вогнища».

Метою конкурсів є демонстрація автентичного українського народного вбрання та популяризація української старовинної вишивки.

Учасники конкурсу повинні зробити світлину у старовинному вбранні або сімейне фото у вишиванках (не менше 3-х осіб) і надіслати на сторінку адміністратора групи «Культура Калуської РДА» в мережі Fecebook, або на електронну адресу: kulturardakalush@ukr.net.

Світлини (не більше трьох) можуть надсилати усі охочі, вік учасників необмежений.

Прийом світлин на конкурс «З бабусиного куфра» з 5 по 16 серпня. 17 серпня усі світлини розмістять на сторінці культури Калуської РДА в мережі Fecebook. Онлайн-голосування триватиме з 17 по 19 серпня (включно), а 20 серпня оголосять переможця.

Прийом світлин на конкурс «Тепло сімейного вогнища» - з 7 по 20 серпня. 21 серпня всі світлини розмістять на сторінці культури Калуської РДА в мережі Fecebook.  Онлайн-голосування триватиме з 21 по 24 серпня (включно), а 25 серпня за результатами голосування оголосять родину-переможця, яка отримує подарунок.

Детальніше про умови фотоконкурсів та голосування можна довідатися на сторінці Культура Калуської РДА у Фейсбук.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калущина фотоконкурси вишиванка родина

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: