Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Калущині підтверджено COVID-19 у 73-річної жінки і 64-річного чоловіка

Переглядів: 1639

За отриманою інформацією від медичних закладів Калуської громади і району станом на 16.00 год 2 квітня на території міста і сіл району лабораторно підтверджено 8 випадків гострого респіраторного захворювання, спричиненого коронавірусом COVID-19. Коронавірусну хворобу виявили ще у 2 пацієнтів.

Як повідомила «Калуш ФМ» медичний директор Калуської ЦРЛ зі стаціонарної роботи Наталія Кінаш, ці двоє пацієнтів – 74-річна жінка з Калуша і 64-річний житель Калуського району, раніше перебували у важкому стані в реанімаційному відділенні Калуської ЦРЛ. Тепер їх стан покращився, вони переведені в пульмонологічне відділення лікарні.

З підозрою на коронавірус по місту і району на цю годину є 63 особи, з яких 16 – за останню добу. Біологічний матеріал цих пацієнтів відправлено на лабораторне дослідження. Результати очікуються, повідомляє пресслужба Калуської міськради.

Загалом у відділеннях лікувальних закладів перебуває 79 пацієнтів з пневмонією, в тому числі в пульмонології та відділенні інтенсивної терапії Калуської ЦРЛ - 19 осіб, в інфекційному та терапевтичному відділеннях Калуської районної лікарні – 60.

З моменту виявлення першого випадку підозри на коронавірусну хворобу в лабораторний центр було подано 73 зразки біологічних матеріалів, а отримано 10: 8 позитивних та 2 негативних.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш коронавірус нові випадки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: