Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Калущині пройшов фестиваль духовного піснеспіву (ФОТО)

Переглядів: 1809

25 лютого на Калущині відбувся районний фестиваль духовного піснеспіву «Хай святиться ім’я Твоє», який щорічно організовує відділ культури Калуської районної державної адміністрації.

Цьогоріч фестиваль проходив у храмі Святого Архистратига Михаїла УГКЦ с. Сівка-Калуська. Розпочався він з благословення настоятель храму о. Богдана. Як тільки пролунали перші звуки молитви «Отче наш» у виконанні дитячого хорового колективу Народного дому Сівки-Калуської (кер. О. Онопченко), усе навкруги завмерло, створилась особлива атмосфера, яка занурила слухачів у світ найтоншого сприйняття духовної музики, адже духовні піснеспіви є своєрідною проповіддю.

У фестивалі духовного піснеспіву взяли участь понад 150 учасників аматорської творчості, зокрема колективи з Голиня, Кропивника, Кадобни, Підмихайля, Мислова, Ріп’янки, Яворівки та Сівки-Калуської, повідомляє сайт Калуської РДА.

Учасників фестивалю та усіх присутніх привітала голова РДА Наталія Бабій. Усі причетні до дійства отримали грамоти та подарунки.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калущина фестиваль піснеспів

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: