Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Калущині рідні брати побили і пограбували пенсіонера

Переглядів: 1110

До чергової частини Калуського відділу поліції звернувся 72-річний мешканець одного із сіл району. Чоловік повідомив про те, що його побили та пограбували двоє односельчан.

У ході проведення слідчих дій працівники поліції з’ясували, що до вчинення кримінального правопорушення причетні рідні брати 32- та 36-річного віку, односельчани потерпілого, які були судимі за скоєння злочинів майнового характеру, повідомляє прес-служба поліції області. 

Як з’ясувалося, до потерпілого, який перебував на сільській вулиці неподалік свого будинку, підійшли двоє місцевих чоловіків. Між ними виник конфлікт. Щоб заволодіти коштами пенсіонера, зловмисники побили його, спричинивши закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку, а відтак забрали 1 400 гривень.

Наразі правоохоронці встановлюють місце перебування нападників для притягнення їх до кримінальної відповідальності.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Згідно з санкцією статті їм загрожує ув’язнення на строк від чотирьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Фото: Закарпатський кореспондент

Схожі матеріали за тегами: пенсіонер пограбування

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: