Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Миколая дітей соціальних груп запросять на святкове дійство у «Мінерал»

Переглядів: 790

19 грудня у День святого Миколая у палаці культури «Мінерал» відбудеться святкове дійство «Чарівний день святого Миколая» для дітей соціальних груп міста і п’яти приєднаних територіальних громад.

За словами директорки ПК «Мінерал» Алли Терещенко, об 11.00 організують свято для дітей молодшого шкільного віку, а о 14.00 – для старших.

Для дітей спершу буде вистава, а відтак ігри, розваги, засвічення ялинки і подарунки. Старшокласників запросять на перегляд фільму на новорічно-різдвяну тематику у кінозалі «Час кіно». Вони також отримають подарунки.

Як повідомила заступник міського голови Калуша Любов Максимович, на ялинку міського голови у «Мінерал» запросять понад 760 дітей соціальних категорій не лише з Калуша, а і сіл району, які увійшли до Калуської ОТГ. Зокрема на святі побувають діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з особливими освітніми потребами, діти учасників АТО/ООС, а також діти з багатодітних сімей (5 дітей і більше), діти внутрішньо переміщених осіб та діти з сімей, які перебувають у складних життєвих обстаавинах. Подарунки для них закуплять за кошти міського бюджету. 

А з 24 грудня у «Мінералі» розпочнуться святкові заходи до Нового року. «Мінералівці» цьогоріч готують театралізоване дійство «Пригоди сніговиків» та новорічні атракції й розваги.

Схожі матеріали за тегами: Калуш свято Миколая діти соціальні групи

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: