Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На нараді зі старостами обговорили взаємодію із відділом ДРАЦС, використання гербових печаток та видачу довідок (ФОТО)

Переглядів: 655

Уже традиційно щоп'ятниці міський голова Андрій Найда проводить нараду зі старостами старостинських округів.

У нараді також взяли участь перший заступник міського голови Мирослав Тихий, заступник міського голови Богдан Білецький, керуючий справами виконкому Олег Савка, представники структурних підрозділів міської ради, запрошені, повідомляє "Калуш ФМ" з посиланням на сайт Калуської міської ради.

Начальник відділу Калуського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) Ірина Очкур розповіла про взаємодію старост з Калуським відділом ДРАЦ щодо реєстрації актів цивільного стану.

Обговорили і ряд інших питань, зокрема про порядок використання номерних гербових печаток і видачу довідок та подання показників лічильників споживання електроенергії та природного газу.

Заслухали також стан виконання протокольних доручень за результатами попередніх нарад.

Головний спеціаліст загального відділу Наталія Табачук запропонувала старостам сіл та усім присутнім долучитись до обговорення Статуту Калуської міської територіальної громади.

Пропозиції щодо внесення змін та зауважень до проєкту Статуту можна також надсилати на електронні адреси: politkalush@ukr.net – відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Калуської міської ради та kalush-rada@ukr.net – відділ організаційно-правової роботи ради (з приміткою в листі «Пропозиції до Статуту Громади») до 25 січня 2021 року.

 

Схожі матеріали за тегами: Нарада старости питання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: