Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На околиці Калуша зіткнулись дві іномарки: загинула жінка (ФОТО)

Переглядів: 1623

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 17 лютого на околиці Калуша.

Аварія сталася о 12.20 на вул. Об'їзній. Зіткнулися лоб у лоб автомобілі «Рено Кліо» на іноземній реєстрації та «Фольксваген Тігуан». 

Як інформують в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА, 28-річна водій автомобіля "Рено Кліо" - жителька с. Студінка Калуського району, не впоралась із керуванням. Виїхавши на смугу зустрічного руху, вона допустила зіткнення з автомобілем "Фольксваген Тігуан" під керуванням 38-річного жителя с. Крихівці Івано-Франківської міської ради.

Внаслідок аварії пасажирка автомобіля «Рено» від отриманих травм померла на місці, ще двох потерпілих доправили до лікарні. 33-річний пасажир, житель с. Студінка, доставлений каретою швидкої допомоги в Калуську ЦРЛ та госпіталізований із діагнозом: ЗЧМТ, ЗГМ, травматичне пошкодження хребта і тазу, різана рана правого коліна. Поміщений у відділення реанімації.

28-річнаа пасажирка автомобіля «Фольксваген» доставлена в Калуську ЦРЛ та госпіталізована із дiагнозом: закритий перелом середньої третини бедра, вагітність 28 тижнів, а інший 5-річний пасажир отримав забій м'яких тканин обличчя та живота, підшкірну гематому правого стегна. Йому призначене амбулаторне лікування.

Схожі матеріали за тегами: Калуш ДТП жінка Смерть

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: