Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На «Пікніку у білому» в Калуші «кришталевому» хлопчику Володі Базюку зібрали близько 8 тисяч гривень (ФОТО)

Переглядів: 1675

Вчора, 9 червня, на території Калуської ЗОШ №5 проходив сімейний літній «Пікнік в білому». Захід мав благодійну складову - збір коштів на допомогу «кришталевому» хлопчику з Хотіня Володі Базюку.

Пікнік тривав з 11.00 до 18.00. Організатори пропонували прийти в білому одязі разом з сім'єю чи друзями, принести з собою їжу, пледи, щоб розміститися на травичці і провести час за їжею та розмовами, а після пікніка обов'язково прибрати за собою.

На «Пікніку в білому» був організований благодійний ярмарок виробів ручної роботи, на якому можна було придбати блокноти, іграшки, прикраси, натуральне мило і косметику та інші дрібнички.

Калуська міська філія «Союзу українок» представила реконструкцію моди початку ХХ століття. Охочі приміряли сукні та капелюшки і робили фотосесію у фотозоні.

Були організовані майстер-класи, для дітлахів - шоу мильних бульбашок, а для дорослих - лекції на теми психології, екології та краси.

Завершився «Пікнік у білому» оголошенням переможців та врученням призів благодійної лотереї. 

Як повідомили організатори, під час цього заходу для 15-річного Володі Базюка, який намагається подолати «кришталеву хворобу» і встати з інвалідного візка, вдалося зібрати 7 600 гривень та 50 злотих.

Приємно, що знайшлися люди, які підтримали літній пікнік і Володю.

Проте, незважаючи на вихідний день, відвідувачів все-таки було обмаль. Хотілось би, щоб калушани активніше долучалися до таких заходів, адже вони згуртовують громаду і несуть чимало позитиву, тут можна довідатися багато цікавого і водночас просто гарно провести час.

Додамо, що охочі допомогти Володі можуть переказати кошти на картку Привату мами Володі - Надії Лавринчук:  4149 4978 6479 1837.

 

 

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш Пікнік в білому кошти Володя Базюк

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: