Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Рожнятівщині люди погрожують перекрити дорогу Калуш-Осмолода

Переглядів: 1449

На минулому тижні на дорозі від Зеленого Яру до Красного, що в Рожнятівському районі, понад півсотні мешканців згаданих сіл, а також Петранки, Вербівки, Каменя провели попереджувальну акцію з вимогою відремонтувати частину автомобільної дороги загального користування місцевого значення Калуш – Осмолода.

Акції передував ряд заходів, спрямованих на привернення уваги до проблеми, пише Курс.

Активісти ще в березні зібрали понад шість сотень підписів місцевих мешканців під листами до обласної та районної влади, народних депутатів Анатолія Диріва, Віктора Шевченка. З тим і пішли у квітні на особисті прийоми. Спершу в приймальну до п. Шевченка, потім поїхали в область до голови обласної ради Олександра Сича та першого заступника голови обласної державної адміністрації Марії Савки.

Майже два місяці жодних активних ремонтних дій люди не спостерігають, хоч в офіційній відповіді з області чітко зазначено, що тендер на ремонт відбувся ще в 2017 році і 20 жовтня того ж року було укладено договір з ТОВ "ПБС" на виконання у 2017-2018 роках ремонтних робіт зазначеної автодороги.

Представники громад також виступали на сесії районної ради. За словами активіста Гоцура Юрія, люди налаштовані рішуче і мають намір продовжувати звертатися в усі інстанції, поки їх не почують. Крайнім методом впливу бачать перекриття траси в селі Креховичі.

Для висвітлення мирної акції, яка відбулася, люди запросили один із обласних телеканалів, але через технічні причини, як повідомили організаторів, відзнятий сюжет в ефір не вийшов.

 

Схожі матеріали за тегами: осмолода калуш дорога

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: