Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На святі обдарованої молоді нагородять близько 180 калуських школярів і 140 педагогів

Переглядів: 1232

Свято обдарованої молоді «Я рідного міста примножую славу» у Калуші вже стало традиційним. Цього року воно пройде у рамках святкування Дня міста у палаці культури «Юність».

За словами заступника міського голови Любові Максимович, преміями міського голови нагородять учнів-переможців предметних олімпіад та конкурсу-захисту учнівських робіт по лінії Малої академії наук обласного і всеукраїнського рівнів.

Відзначать також і тих, хто здобув найвищі досягнення на рівні України у спортивних і творчих конкурсах. Будуть нагороджені за результатами року і учні музичної школи за перемоги в обласних і всеукраїнських конкурсах фахової майстерності.

Загалом премії отримають близько 180 школярів і понад 140 педагогів. Розмір нагород наразі визначається і залежатиме від рівня та кількості перемог.

Свято обдарованої молоді відбудеться 25 травня о 14.00.

Окрім того, на 21 травня заплановані звіти дошкільників і позашкільників міста. Маленькі калушани, які відвідують дитсадки та гуртки і студії, продемонструють громаді свої успіхи. Це свято також проходитиме у палаці культури  «Юність».

Схожі матеріали за тегами: Калуш свято обдаровані

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: