Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС обговорили стан пожежної безпеки в медичних закладах Калуської ТГ

Переглядів: 295

Сьогодні, 10 січня, відбулося позачергове засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС, на якому розглянули кілька питань.

Зокрема, йшлося про стан пожежної безпеки в медичних закладах Калуської міської територіальної громади та ситуацію на території Кропивницького старостинського округу, пов’язану з просіданням земної поверхні, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міської ради.

За результатами розгляду питань порядку денного, комісія заслухала інформацію доповідачів про стан пожежної безпеки в медичних закладах громади та розглянула основні проблемні питання, які потребують першочергового вирішення.

Також обговорили питання просідання земної поверхні на території Кропивницького старостинського округу. Членам комісії надали доручення напрацювати необхідні заходи для звернення Калуської міської ради до найвищих органів влади щодо недопущення виникнення надзвичайної ситуації на території громади.

Крім того, комісія розглянула питання щодо епідемічної ситуації у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 та стану вакцинації населення на території Калуської міської територіальної громади.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш комісія ТЕБ пожежна безпека медзаклади

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: