Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На завершення робіт з підготовки закладів освіти до навчального року залишився тиждень (ФОТО)

Переглядів: 286

Серпень завжди був найклопітливішим місяцем у підготовці закладів освіти до навчального року. А цьогоріч треба зробити набагато більше, ніж зазвичай. Тому й на особливому контролі питання готовності шкіл та садочків до навчального року у відповідності до нових вимог сьогодення.

В порядку контролю за ходом виконання запланованих заходів у сфері освіти провели спільну нараду з керівниками гімназій, ліцеїв та садочків нашої громади, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Калуську міську раду.

З обговореного можна зробити висновок, що в цілому всі підготовчі роботи йдуть за планом. З фінансуванням теж усе гаразд. Відповідно, є підстави вважати, що заклади освіти будуть готовими на 100 відсотків (включаючи укриття) вчасно!

Обмінювалися також думками з приводу вже анонсованого опитування батьків щодо очного та дистанційного навчання. Тут дійшли згоди, що такі консультації розпочнуть після проведення роз’яснень про форми навчання, позаяк у законодавстві є надзвичайно багато змін. Батькам однозначно треба знати всі нюанси нововведень. Найближчим часом на офіційних сторінках міської ради опублікують чіткі роз’яснення з цього приводу.

На завершення всіх робіт з підготовки закладів освіти до навчального року залишається тиждень. З наступного понеділка комісія проведе обстеження кожного зокрема.

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ навчальні заклади нарада

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: