Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Насалик вчетверте боротиметься за депутатський мандат

Переглядів: 1341

Постановою від 23 червня Центральна виборча комісія зареєструвала сьомого кандидата до Верховної Ради України по одномандатному виборчому округу №85 з центром у Калуші.

Ним став міністр енергетики і вугільної промисловості, екс-міський голова Калуша Ігор Насалик, який був народним депутатом ІІІ, IV і VIII скликань.

Ігор Насалик народився 25 листопада 1962 року в місті Олександрія Кіровоградської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, Міністр енергетики та вугільної промисловості України, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

Нагадаємо, що раніше по ОВО №85 ЦВК зареєструвала таких кандидатів: підприємця Михайла Греська, гендиректора товариства Анатолія Чумичкіна, підприємця Віталія Кінаша, діючого нардепа Віктора Шевченка, викладача Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Романа Кобильника та професора кафедри менеджменту та маркетингу Європейського університету фінансів, інформаційних систем, менеджменту і бізнесу В'ячеслава Кредісова.

Схожі матеріали за тегами: Вибори округ Калуш Насалик кандидат

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: