Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Неповнолітній калушанин через конфлікти з матір’ю пішов жити до батька, який випиває

Переглядів: 367

До служби у справах дітей Калуської міської ради звернулася мати неповнолітнього,  2004 року народження, який не зважаючи на її заперечення пішов проживати до батька, а проживання з батьком є загрозою для життя і здоров’я сина.

Для з’ясування обставин, спеціалісти служби у справах дітей спільно з начальником сектору ювенальної превенції Калуського відділу поліції відвідали неповнолітнього за місцем проживання батька, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Служба у справах дітей Калуської міської ради.

Зміну місця проживання неповнолітній пояснив частими конфліктами з мамою відносно прибирання квартири, оскільки мама цілими днями до пізнього вечора прибирає квартиру, а коли він приходить з вулиці вона його пилососить… Так це не технічна помилка, мама  підтвердила, що вона це робить, щоб вберегти сина від захворювання на COVID-19.

Спеціалісти служби не є медичними фахівцями, але не виключають, що у мами –проблеми зі здоров’ям. Щодо батька, то у його помешканні суцільний безлад, батько на час обстеження перебував у нетверезому стані, очевидно, «зелений змій» до нього частенько навідується, бо кількість порожніх пляшок від горілки у кімнаті, де він спить, вражає.

Враховуючи вік неповнолітнього, якому уже понад 16 років, з ним провели профілактичну бесіду і порадили допомогти мамі відвідати лікаря та повернутись до неї на проживання, де більш комфортні умови. 

З обома батьками провели профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків.  Надалі сім’я буде під соціальним супроводом, де із батьками і неповнолітнім будуть працювати психолог та соціальні фахівці.

 

Схожі матеріали за тегами: Неповнолітній мати конфлікт батько

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: