Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Невідомі зламали у парку єдиний пристрій для підзарядки телефонів і гаджетів (ФОТО)

Переглядів: 1496

Лавочку із сонячною батареєю, від якої можна підзаряджати телефони і гаджети, розташовану у калуському парку, уже зіпсували. 

Про це повідомляють у соцмережах обурені калушани.

«У травні 2017 року в парку встановили сонячну батарею і зробили 4 USB-входи для безплатної зарядки телефонів та інших гаджетів. На даний момент усі USB-входи вирвані якимись скотами. Це було дійсно зручно. Для міста це була взагалі новинка, і так має бути, технології розвиваються і ними потрібно користуватися, але, як видно, не всім це потрібно... Ну і скільки думаєте та сволота за ті входи заробила, гривень 20? І воно було того варте? Просто слів немає, чесно) До речі дивно що сонячну батарею не вкрали», - йдеться у дописі.

Додамо, що цю конструкція створила команда учнів Калуської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 «DREAM->WAY» у рамках Всеукраїнського освітнього проекту «Відкривай Україну». Допомогли їм у цьому батьки і спонсори.

Інноваційна лавка із сонячною батареєю, від якої можна підзаряджати гаджети, була своєрідним подарунком школярів до 580-річчя Калуша.

Фото: Михайло Слободяник

Схожі матеріали за тегами: Калуш парк електролавка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: