Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Новий навчальний рік у Калуші може розпочатися 1 серпня

Переглядів: 543

У Калуській громаді, як і по всій Україні, після щойно завершеного навчального року, розпочалася робота щодо початку нового 2022-2023.

Розглядається питання все ж таки навчання зробити очним. Проте, при умові, що всі заклади освіти будуть відповідно підготовлені до початку нового навчального року, повідомив Калуський міський голова Андрій Найда у соцмережі Facebook, інформує «Калуш ФМ».

«Головне – передбачити безпечне перебування дітей. Тому обов’язкова умова для кожного закладу – наявність укриття та безпечних прилеглих територій, також готовності локальних систем оповіщення, розчистка евакуаційних шляхів і розміщення планів евакуації та чітке відпрацювання по оголошенню повітряної тривоги», – зазначає очільник громади.

Можливі зміни і в даті початку самого навчання. Розглядається варіант і 1 серпня. Оскільки можливі проблеми з опаленням під час осінньо-зимового періоду.

Ці та інші питання будуть розглядатися найближчим часом на нараді з керівниками закладів освіти. Про прийняті рішення обіцяють повідомляти.

В громаді продовжують працювати два чергові дошкільні заклади освіти, які наразі забезпечують потреби працюючих батьків.

Схожі матеріали за тегами: Калуш навчання 1 серпня

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: