Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Новопризначена голова Калуської РДА провела першу нараду (ФОТО)

Переглядів: 760

12 грудня голова Калуської райдержадміністрації Жанна Табанець провела нараду із начальниками управлінь і відділів райдержадміністрації та керівниками структурних підрозділів. У нараді взяли участь заступник голови РДА Любомир Білоус і керівник апарату райдержадміністрації Олена Романишин.

Під час наради новопризначена голова райдержадміністрації познайомилася з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та служб  району, ознайомилася з напрямками роботи  підрозділів, проблемними питаннями, повідомляє пресслужба Калуської РДА.

Учасники наради обговорили актуальні питання життєдіяльності  району, зокрема, що стосуються соціально-економічного розвитку, пріоритетні завдання, що стоять нині перед районною владою.

Особливу увагу Жанна Табанець звернула на роботу зі зверненнями громадян, вирішення проблем заявників, завершення реформи децентралізації, освітньої та медичної реформ, підвищення якості адмінпослуг.

Заступник голови РДА Любомир Білоус інформував, що всі заклади бюджетної сфери працюють у штатному режимі, забезпечено функціонування дорожньої галузі тощо.

Підсумовуючи нараду, голова райдержадміністрації Жанна Табанець наголосила на необхідності  злагодженої співпраці задля досягнення максимальних результатів і закликала колег до конструктивної  роботи.

Схожі матеріали за тегами: Калуська РДА нова голова нарада

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: