Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Новопризначений голова Калуської РДА та очільник Верхнянської ОТГ взяли участь у засіданні Ради регіонального розвитку

Переглядів: 1035

12 листопада в Києві під головуванням Президента України Петра Порошенка відбулося сьоме засідання Ради регіонального розвитку.

У засіданні взяла участь численна делегація з Прикарпаття, до складу якої увійшли посадовці облдержадміністрації, голови райдержадміністрацій, об’єднаних територіальних громад, міські голови. Очолив делегацію голова облдержадміністрації Олег Гончарук. Калущину представляли новопризначений  голова Калуської РДА Іван Данів та голова Верхнянської ОТГ Микола Філіпович, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

На засіданні йшлося про  подальше впровадження реформи децентралізації, передачу повноважень і ресурсів у громади, медичну та освітню реформи, забезпечення соціального захисту громадян.

Президент повідомив, що схвалено до фінансування 513 проектів з будівництва нових амбулаторій на суму майже 3 мільярди гривень, ще 250 мільйонів буде витрачено на придбання 497 автомобілів для цих амбулаторій.

Також Порошенко доручив представникам  регіональної влади розробити плани перспективного розвитку територій на 2019-2021 роки.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: