Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Новозбудований у Пійлі храм освятив Митрополит Володимир (ФОТО)

Переглядів: 2085

У неділю, 13 жовтня, в селі Пійло Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин освятив новозбудовану церкву та престіл для місцевої громади.

Традиційно Владику зустрічали на подвір'ї святині. Діти вручили Митрополиту хліб та сіль, а парох запросив Кир Володимира очолити Архієрейську Божественну Літургію. Вже на початку відвідин Митрополит здійснив освячення нового храму та престолу, на якому відтепер буде звершуватись безкровна жертва нашого Спасителя, повідомляє пресслужба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Радість цієї величної події спільно з парохом та вірними розділили чисельно зібрані священники та запрошені гості з навколишніх міст і сіл.

У своєму слові до вірних Владика Володимир пояснив значення храму для кожного християнина, після чого подякував парафіянам за велику жертовність.

"Ми знаємо, що цей храм належить не тільки якійсь одній людині чи групі людей, ні, він є домом для усіх, без винятків і розподілів, і дійсно, і справедливо, щоб так було", - зазначив Архієрей.

По завершенню Божественної Літургії Митрополит уділив усім присутнім своє архієрейське благословення.

 

Схожі матеріали за тегами: Пійло храм освячення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: