Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Область виділить кошти на об’єкти соціальної сфери та будівництво гідротехнічних споруд у селах Калущини

Переглядів: 847

8 липня голова Калуської райдержадміністрації Іван Данів провів щотижневу нараду з начальниками управлінь, відділів та керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Голова РДА поінформував, що минулого тижня на засіданні бюджетної комісії обласної ради були розподілені значні кошти на об’єкти соціальної сфери Прикарпаття, зокрема і Калуського району. Мова йде про ремонт закладів освіти, капремонт дитячих майданчиків, будівництво внутрішніх санвузлів та закупівлю комп’ютерної техніки для навчальних закладів, повідомляє прес-служба Калуської РДА.

Також фінансові ресурси будуть спрямовані на екологічні заходи та будівництво гідротехнічних споруд у селах Копанки, Перевозець, Довпотів, Сівка-Калуська, Верхня, Добровляни, Пійло, Середній Угринів і Тужилів.  Крім того, з державного фонду регіонального розвитку виділять понад 7 млн грн на будівництво спортзалу Новицького НВК І-ІІІ ст.

На нараді йшлося і про фінансування робіт з ліквідації стихії у населених пунктах району. На це виділено 400 тис. грн.  Наявні кошти в обласному бюджеті і на відшкодування жителям малозахищених верств населення Калуського району, будинки яких підтопило під час злив.

За підсумками наради голова райдержадміністрації Іван Данів дав ряд доручень для вирішення порушених питань.

Схожі матеріали за тегами: Область кошти Калущина

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: