Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Один – на завершенні, два – в процесі. У Калуші реалізовують проєкти переможців Бюджету участі-2019 (ФОТО)

Переглядів: 898

Не зважаючи на значні недопоступлення коштів до місцевого бюджету, на 10 липня у нашому місті все-таки реалізовуються проєкти-переможці голосування Бюджету участі 2019 року.

Так, в стадії завершення проєкт «Замок мрій – казка щасливого дитинства», в рамках якого встановлюється великий дитячий майданчик у вигляді замку поблизу ліцею №2 та житлового будинку на пр. Лесі Українки, 1, повідомляє пресслужба Калської міськради.

Розпочали роботи і з реалізації проєкту «Річкова алея», в рамках якого від пр. Лесі Українки до Калуського відділення Пенсійного Фонду зі сторони річки Сівка облаштують тротуар з бруківки та встановлять лавочки.

Найближчими днями розпочнуться роботи з облаштування волейбольного майданчика в районі вул. Пушкіна - С.Стрільців. Підрядник вже оформив усі необхідні документи.

По двох проєктах укладено договори з підрядниками на виконання робіт, але вони будуть здійснюватися після оплати авансових платежів.

Ще один проєкт «Покращення взаєморозуміння вчителі-діти. Заохочення дітей до навчального процесу», сподіваємося, зможе бути реалізований після повного завершення адаптивного карантину і подолання загрози пандемії.

Схожі матеріали за тегами: Калуш проєкти Бюджет участі реалізація

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: