Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Оприлюднена офіційна інформація смертельної аварії у Вістовій. Винуватцем є водій «Неоплана»

Переглядів: 3084

Управлінння з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА повідомило деталі дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася 8 червня близько 08.45 у Вістовій.

Водій автомобіля «Форд Коннект», 31-річна жителька Вістови, проїжджаючи по вул. Січових стрільців в с. Вістова, маючи намір здійснити маневр повороту ліворуч на вул. Підлісну, зменшила швидкість і зупинилася, пропускаючи  зустрічний автомобіль.

Водій автомобіля «МАН» під керуванням 27-річного жителя с. Негівці, який рухався позаду автомобіля «Форд Коннект», побачивши дії водія «Форда», також почав зменшувати швидкість.

В цей час водій автобуса «Неоплан», яким керував 37-річний житель с. Голинь, недотримавшись дистанції та вчасно не відреагувавши на зміну дорожньої обстановки, допустив зіткнення з автомобілем «МАН», в результаті чого «МАН» зіткнувся з «Фордом, який відкинуло в прилеглу вулицю з правої сторони дороги.

Автомобіль «МАН» та автобус «Неоплан» після зіткнення виїхали на смугу зустрічного руху, де «МАН» зіткнувся з автомобілем «Фольксваген Пассат» під керуванням 35-річного жителя с. Мостище.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Фольксвагена» загинув на місці події, 30-річна пасажирка «Фольксвагена», жителька с. Мостище, отримала тілесні ушкодження та поміщена в реанімаційне відділення Калуської ЦРЛ, водій автомобіля «МАН» отримав тілесні ушкодження та поміщений в нейрохірургічне відділення Калуської ЦРЛ. Отримала тілесні ушкодження та поміщена в реанімаційне відділення Калуської ЦРЛ і 6-річна дитина, яка перебувала в автомобілі «Форд Коннект».

Фото з AutoLife IF

Схожі матеріали за тегами: дтп вістова

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: