Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Оприлюднені результати лабораторних досліджень атмосферного повітря у зв’язку з пожежею на ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ»

Переглядів: 876

Калуська міськрайонна філія ДУ «Івано-Франківський лабораторний центр МОЗ України» у зв’язку із виникненням 12 січня пожежі в корпусі №424 цеху піролізу, компримування та поділу пірогазу на виробництві етилену та поліетилену ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» провела відбір проб атмосферного повітря в межах санітарно-захисної зони підприємства.

Зокрема відбір проб на виконання протокольного рішення позачергового засідання міської комісії з питань техногненно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 13.01.2019 робили у двох точках: біля ДП «Калуська ТЕЦ-Нова» та при в’їзді в село Мостище - на відстані 6 км від джерела забруднення, повідомляє прес-служба Калуської РДА.

За результатами лабораторних досліджень, визначена концентрація хімічних речовин в атмосферному повітрі (азоту діоксид, ангідрит сірчистий, вуглецю оксид, формальдегід сірчистий)в межах санітарно-захисної зони не перевищує «Гранично-допустимі концентрації хімічних і біологічних речовин в атмосферному повітрі населених місць», затверджених т. в. о. головного державного санітарного лікаря України від 03.03.2015 року.

Схожі матеріали за тегами: Калуш пожежа проби повітря

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: