Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Освітяни Калуської ТГ підбили підсумки і окреслили цілі на новий навчальний рік (ФОТО)

Переглядів: 287

З0 серпня на базі опорного закладу Калуського ліцею №10 та Калуського ліцею №2 відбулися цікаві освітянські заходи, організовані спільно управлінням освіти Калуської міської ради, ГО «Асоціація керівників закладів освіти Калущини», Івано-Франківським ОІППО, Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника та компанією «STEM class».

Щасливого початку нового навчального року освітянам Калуської міської територіальної громади побажав міський голова Андрій Найда. З вітальним словом до педагогів звернулася заступниця міського голови Надія Гуш, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на facebook-сторінку Громадської організації «Асоціація керівників закладів освіти Калущини».

Начальниця управління освіти Ірина Люклян відзвітувала про роботу галузі в навчальному році, що минув, і окреслила цілі й завдання, які стоять перед освітянами громади сьогодні.

Представники організаторів заходів працювали з педагогами Калуської ТГ в окремих групах – говорили про сучасні тенденції у справі забезпечення якісної освіти, спілкувалися щодо виконання вимог нового освітнього законодавства, демонстрували свої напрацювання на допомогу вчителеві Нової української школи.

На високому рівні було проведено майстер-клас із упровадження STEM-освіти як одного з шляхів підвищення її якості представником ТОВ «STEM-klass» Іваном Остроглядом.

Для всіх присутніх зорганізовано виставку-презентацію сучасного STEM-обладнання, на котрій були представлені кабінет математики, лабораторія, комп’ютерна техніка, інтерактивні засоби для навчання.

«Було надзвичайно цікаво і креативно. Щасливого нового 2021/2022 навчального року вам, дорогі освітяни!» – таким відгуком у соцмережі поділилася Надія Гуш.

«Молодці! Приємно, що є ініціативні люди, фанати своєї справи! Дякую, за гарно організований захід!» – додав Мирослав Тихий.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ вчительська конференція

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: