Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Панський сад, скелі Довбуша, озеро Гірське та Сукільські водоспади. На Болехівщині триває вивчення туристичних об’єктів краю (ФОТО)

Переглядів: 363

З метою вивчення, моніторингу туристичних локацій та принад населених пунктів Болехівської територіальної громади, формування бази даних туристичних об’єктів та ресурсів, які потенційно можуть бути чи вже є привабливими для відвідування туристів, робоча група в складі головного спеціаліста з питань економіки, зовнішньоекономічної діяльності та туризму відділу житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту, екології та благоустрою міськвиконкому Юлії Уханської, головного спеціаліста з питань містобудування та архітектури відділу містобудування та архітектури і землеустрою міськвиконкому Віталія Проненка, майстра з озеленення Болехівського комбінату комунальних підприємств Любові Данилюк, провідного інженера з лісових культур лісового відділу ДП «Болехівське лісове господарство» Юрія Кізуба здійснила виїзд у напрямку до комплексної пам’ятки природи загальнодержавного значення «Скелі Довбуша», повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням до Болехівську міськраду.

Першим об’єктом для огляду стала територія колишнього «Панського саду» та джерело неподалік нього. З метою створення туристичної інфраструктури Болехівська міська рада спільно з ДП «Болехівське лісове господарство» планує облаштувати дану територію.

Наступним об’єктом обстеження були «Скелі Довбуша» – перлина нашого краю, яка відома всій Україні. Робоча група визначила основні напрями розвитку цієї території. На даний час проводиться збір матеріалів для підготовки проєкту щодо облаштування території біля Скель Довбуша та подання його на участь у 12 обласному конкурсі проєктів та програм, оголошеного Івано-Франківською обласною радою.

Також робоча група відвідала такі локації, як озеро Гірське, Сукільські водоспади та інші привабливі туристичні місця територіальної громади, які потребують розвитку. Дані туристичні об’єкти планується об’єднати в туристичний маршрут.

Робочі виїзди будуть періодично відбуватися також в інші населені пункти, для того, щоб віднайти нові чи просто незнані досі цікаві об’єкти, природні ресурси, розвивати туристичну інфраструктуру та популяризувати свій край.

Схожі матеріали за тегами: Болехівщина туристичні об’єкти

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: