Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Парад чемпіонів» і «Калуська стадія-582». У Калуші відзначили День фізичної культури та спорту (ФОТО)

Переглядів: 1566

13 вересня на стадіоні «Хімік» відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту.

Свято розпочалося із святкової ходи - «Параду чемпіонів», у якій взяли участь близько 500 учасників: спортсмени та тренери дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти, дитячо-юнацької спортивної школи «Сокіл», навчальні заклади І-ІІ рівнів акредитації, загальноосвітні школи міста, фізкультурно-спортивний клуб «Нафтохімік», міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», громадські спортивні клуби, федерації з видів спорту. Вони наглядно представили та репрезентували свою діяльність та досягнення у вигляді здобутих медалей, адже кожній організації є чим пишатися, повідомляє пресслужба Калуської міськради.

Учасників заходу привітала заступник міського голови Любов Максимович. Від імені міського голови вона вручила нагороди та премії кращим працівникам галузі та спортсменам, які у 2019 році досягли високих результатів на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

У цьому році до нагородження Почесними грамотами міського голови було представлено 8 працівників галузі та спортсменів, а грамотами міського голови - 33-ьох.

Приємною несподіванкою стало ще те, що всі працівники бюджетних спортивних установ напередодні свята отримали премію на картковий рахунок.

У присутності великої кількості глядачів відбулася презентація гравців команди ФК «Калуш» та товариська зустріч з юними футболістами відділення футболу ДЮСШ управління освіти.

У рамках святкування відбулися легкоатлетичні змагання «Калуська стадія-582». Переможці та призери змагань отримали медалі та грамоти управління в справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту Калуської міської ради, а абсолютні чемпіони грошову премію в розмірі 582 гривні. Переможцями забігу на «Калуській стадії-582» стали Тарас Шинкар (час -1.22.02 ) та Сніжана Джичко (час 1.34.65). Їм вручили премії та кубки.

Завершилося свято розіграшем лотереї.

Схожі матеріали за тегами: Калуш день фізкультури урочистості

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: