Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Перестрахувалися. У калушанина, якого помістили в інфекційну лікарню з підозрою на коронавірус, діагностували звичайний грип

Переглядів: 628

У калушанина, якого 1 березня ізолювали в боксоване приміщення Калуської інфекційної лікарні, діагностувати грип.

Про це повідомив директор ДУ “Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України» Руслан Савчук, інформує "Курс".

«У пацієнта з Калуша, який знаходиться в інфекційному відділенні, лабораторно підтверджено грип A(H1/N1)pdm. Це штам вірусу грипу, прогнозований ВООЗ на цей епідсезон», – повідомив Савчук.

Додамо, що 1 березня мешканця Калуша, який повернувся з Німеччини, помістили на лікування в боксоване приміщення інфекційної лікарні, а його аналізи скерували в обласну вірусологічну лабораторію.

Заступниця генерального директора КНП «Калуська ЦРЛ» з медичної частини Наталія Кінаш повідомила, що хоча лікарі й встановили попередній діагноз «грип», однак, враховуючи недавнє повернення хворого з-за кордону, вирішили перестрахуватися у зв’язку з поширенням коронавірусу.

Додамо, що 27 лютого чоловік повернувся з Німеччини, а 29 лютого відчув погане самопочуття, підйом температури до 38 градусів. 1 березня його стан погіршився: кашель, нудота, дискомфорт в грудній клітці, тож він о 10.30 звернувся в приймальне відділення ЦРЛ. Хворому  поставили діагнос "грип", але помістили на лікування в боксоване приміщення інфекційної лікарні. Відтак всі відібрані вірусологічні аналізи скерували в обласну вірусологічну лабораторію.

 

Схожі матеріали за тегами: Калушанин інфекційна лікарня грип

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: