Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Перевізники району скаржаться, що через поганий стан доріг ламається транспорт

Переглядів: 719

6 вересня голова Калуської райдержадміністрації Іван Данів провів нараду з перевізниками, котрі надають послуги з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування.

На нараді йшлося про проблемні питання, що виникають під час перевезення пасажирів. Зокрема, перевізники порушили питання ремонту автобусів через поганий стан доріг. Голова РДА Іван Данів повідомив, що відбувся тендер щодо ремонту дороги обласного значення «Калуш-Осмолода», повідомляє пресслужба Калуської РДА.

Під час зустрічі перевізникам наголосили на забезпеченні неухильного дотримання чинного законодавства та умов договору, а також графіків руху пасажирського автотранспорту. Також зазначалося, що одним з основних завдань перевізників є забезпечення комфортності та безпеки пасажирських перевезень.

Голова РДА Іван Данів, підсумовуючи нараду, подякував перевізникам за забезпечення пасажирських перевезень і висловив сподівання на подальшу конструктивну співпрацю. За результатами наради дано відповідні доручення.

Схожі матеріали за тегами: Калущина перевізники проблемні питання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: