Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Петиція про вилучення чи викуп земельної ділянки під кінотеатром «Відродження» набрала необхідну кількість підписів

Переглядів: 620

Міська влада повинна оприлюднити відповідь не пізніше 10 березня.

Петиція депутатки Калуської міської ради Ольги Сікори «Про вилучення (викуп) для суспільних потреб (суспільної необхідності) земельної ділянки – кадастровий номер 2610400000:13:005:0024 та кінотеатру «Відродження», яка була розміщена на платформі електронної демократії Е-DEM 3 лютого, станом на ранок 25 лютого зібрала 152 підписи при 150 необхідних.

Нагадаємо, Ольга Сікора пропонувала вилучити чи викупити земельну ділянку, на якій розташований кінотеатру «Відродження», у власника ТзОВ «Відродження-2011» для облаштування міського майданчика відпочинку.

«Зважаючи на великий суспільний резонанс навколо питання знищеної центральної площі міста й обурення громади щодо будівництва на ній багатоповерхового житлового будинку з підземним паркінгом.

1. Вилучити (викупити) для суспільних потреб (суспільної необхідності) земельну ділянку кадастровий номер 2610400000:13:005:0024 та кінотеатр «Відродження», що на ній розташований, у власника ТзОВ «Відродження-2011» для облаштування міського майданчика відпочинку.

2. Організувати конкурс проектів реконструкції площі.

3. Даний проект втілити за рахунок коштів, зібраних підприємствами, небайдужими підприємцями, меценатами міста, творчими колективами та ін. для чого відкрити відповідний цільовий рахунок.

4. Увіковічити імена меценатів й тих, хто будь-яким чином сприяв відбудові історико-архітектурного ареолу в центрі міста шляхом встановлення пам’ятної дошки як елемента подяки за їх активну й рішучу громадську позицію на благо громади міста й безцінний вклад в його розбудову та перспективу розвитку», – йдеться в петиції.

Тепер Калуська міська рада зобов’язана її розглянути та до 10 березня на платформі Е-DEM надати відповідь.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: