Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Підготовка триває. У міськраді обговорили заходи до Дня Незалежності (ФОТО)

Переглядів: 497

З метою підготовки до належного відзначення у нашій громаді Дня Державного Прапора та Дня незалежності України відбулось чергове засідання організаційного комітету, яке провів міський голова Андрій Найда.

У засіданні взяли участь заступники міського голови Богдан Білецький, Надія Гуш і Наталія Кінаш, керуючий справами виконкому Олег Савка, перший заступник голови Калуської РДА Оксана Канюка, представники Калуського РВ Національної поліції України та відділення Держпродспоживслужби, керівники структурних підрозділів, керівники комунальних підприємств та інших установ і організацій, представники координаційної ради політичних партій та організацій Калущини і громадської спілки учасників АТО Калущини, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міськради.

Під час обговорення плану заходів свої пропозиції висловлювали представники громадськості, органів державної влади та структурних підрозділів міської ради.

За підсумками засідання визначено та надано відповідні протокольні доручення присутнім щодо організації відзначення та висвітлення урочистостей.

Загалом святкові заходи триватимуть з 17 по 24 серпня. Детальніше про час і місце їх проведення буде додатково повідомлено на офіційному сайті міської ради та у соціальних мережах.

Як уже інформувало «Калуш ФМ» у Калуші до Дня незалежності виступлять «Kozak System», «Kalush», TAYNA і «Seventeen's».

Також 21 серпня у Калуші вчетверте відбудеться фестиваль бігусу.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ День Незалежності підготовка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: