Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція Калуша конфіскувала понад тонну металобрухту (ФОТО)

Переглядів: 1519

 30 березня працівнки Громадського формування «Калуська «Міська варта» спільно із представниками Калуського відділу поліції здійснили рейд по вулиці Вітовського в район гаражного масиву.

Під час рейду вони виявили, що тут функціонує пункт прийому чорного та кольорового металобрухту. У приміщенні перебував громадянин, який запевняв працівників поліції, що даний пункт прийому функціонує законно, проте жодних документів, які б підтверджували його слова він не пред’явив, йдеться на сайті Калуської міськради.

У зв’язку з відсутністю документів на прийом металобрухту на законних підставах працівники поліції прийняли рішення про конфіскацію чорного та кольорового металобрухту, який перевезли на територію Калуського відділу поліції для зберігання. Загалом вилучили понад 1 тонну металобрухту. Наразі даним питанням займається поліція.

Правоохоронці нагадують, що відповідно до ст. 213 Кримінального кодексу України особи, які порушують порядок здійснення операцій з металобрухтом, зокрема незаконно приймають чорний та кольоровий металобрухт, караються штрафом від тисячі п’ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років чи навіть обмеженням волі на строк до одного року.

Також забороняється прийом каналізаційних люків, кабелів електромереж, телефонних кабелів та металевих виробів з кладовищ.

Схожі матеріали за тегами: Калуш металобрухт конфіскація

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: