Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція Калуша розслідує підпал ювелірного магазину «Діадема» (ФОТО)

Переглядів: 652

Правоохоронці встановлюють обставини події, яка трапилася в Калуші та проводять заходи для встановлення і затримання осіб, причетних до злочинних дій.

16 квітня близько 3 години ночі до поліції надійшло повідомлення від рятувальників, що в Калуші на вулиці Дзвонарській горять вхідні двері до ювелірного магазину, повідомляє поліція області.

На місце події негайно виїхали працівники слідчо-оперативної групи.

У ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронці попередньо встановили, що загорання відбулось внаслідок занесення стороннього джерела вогню невідомою особою.

Пошкоджені захисні ролети на вхідних дверях магазину, ніхто не постраждав.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу.

На цей час правоохоронці опитують можливих свідків події, встановлюють наявність камер відеоспостереження та проводять оперативно-розшукові заходи.

Нагадаємо, що 7 грудня минулого року о 9:02 в поліцію надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на сходах біля ювелірного магазину «Діадема» на вул. Дзвонарській він виявив предмет, схожий на вибухівку.

Поблизу вказаного місця поліцейські евакуювали всіх людей. Правоохоронці провели ретельну перевірку прилеглої території та вказаного предмета. Це був саморобний вибуховий пристрій, який вибухотехніки знешкодили.

Схожі матеріали за тегами: Калуш ювелірний магазин ролети підпал

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: