Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція оприлюднила фото смертельної ДТП у Пійлі (ФОТО)

Переглядів: 3876

Як уже інформувало «Калуш ФМ», у Пійлі водій легковика смертельно травмував пішохода, який вибіг на дорогу. Наразі встановлено, що 47-річний калушанин потрапив під колеса легковика, коли переходив через дорогу у вечірній час поза пішоходним переходом.

Аварія трапилася 30 жовтня о 18.26 на автодорозі державного значення «Стрий-Чернівці-Мамалига» у селі Пійло Калуського району. Працівники поліції, прибувши на місце події з’ясували, що 22-річний мешканець Івано-Франківська, керуючи автомобілем «Suzuki Swift», не зміг уникнути наїзду на пішохода, який перебігав дорогу зліва направо поза межами пішохідного переходу перед автомобілем, який в цей час їхав дорогою. У результaті oтримaних трaвм пішoхід пoмер нa місці пoдії, повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження. Проводиться слідство. Відповідно до висновку проведеного медосвідчення у крові водія алкоголю не виявлено.

Водночас поліцейські нагадують пішоходам про необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху, адже порушення можуть коштувати здоров’я, а то й життя. Пам’ятайте, що переходити дорогу дозволяється у чітко встановлених місцях по пішохідних переходах. У жодному разі не можна раптово виходити чи вибігати на проїжджу частину дороги. При русі в темний час доби і в умовах недостатньої видимості пішоходам рекомендується мати при собі предмети зі світловідбиваючими елементами, які б були помітними для водіїв з далекої відстані.

Схожі матеріали за тегами: ДТП Пійло пішохід

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: