Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція оприлюднила інформацію про травми велосипедиста, який постраждав вчора під час аварії на перехресті Європейської та Євшана

Переглядів: 4456

49-річний калушанин, який їхав на ровері і потрапив у аварію, отримав закриту черепно-мозкову травму, різано-рвані рани лобної ділянки голови, забій грудної ділянки та хребта. Його доставили на лікування до Калуської  районної лікарні.

Усі водії, учасники аварії,  за результатами медичного обстеження виявились тверезими. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України: Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Згідно цієї статті винуватець аварії може заплатити штраф,  відправитись на виправні роботи, або сісти у в’язницю на термін до трьох років. Також його можуть позбавити права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або не позбавляти взагалі.

На перехресті вулиць Євшана та Європейської сталася аварія за участю двох автомобілів та велосипедиста

На відео можна побачити, як водій  Фольксвагена, який їхав на червоне світло, спричинив аварію, під час якої постраждав велосипедист. На відео видно, як винуватець аварії  втікає з місця події.

Ось  поліцейський звіт про вчорашню аварію у Калуші з сайту Національної поліції Івано-Франківської області:


19 червня, близько 19 год. 20 хв., в м. Калуш 26-річний місцевий мешканець,  керуючи автомобілем марки «Volkswagen Golf», проїжджаючи  перехрестя вулиць Євшана, Незалежності, Європейська, Шептицького, грубо порушуючи Правила дорожнього руху,  проігнорувавши вимоги червоного сигналу світлофора про заборону руху, виїхав  із вул. Шептицького в напрямку до вул. Євшана, допустивши при цьому зіткнення із автомобілем «Opel Insignia», який рухався на зелений сигнал світлофора з правої сторони від нього з вул. Європейська в напрямку до вул. Незалежності,  та автомобілем марки «Volkswagen Caddy», що зупинився на вимогу червоного сигналу світлофора по вул. Євшана.  Після цього вчинив наїзд на велосипедиста, який проїжджав на зелений сигнал світлофора, повертаючи зі сторони вул. Незалежності в напрямку до вул. Євшана. Після вчинення дорожньо-транспортної пригоди  водій автомобіля «Volkswagen Golf» намагався втекти з місця події, проте неподалік його затримали перехожі до приїзду поліції.


 

Схожі матеріали за тегами: дтп перехрестя велосипедист

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: